Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

11/03/12 Cap de setmana atípic

No sempre les coses surten com un voldria, aquest cap de setmana el tenia ple de coses que m'agraden, de les que fan il·lusió. En la vessant esportiva, el dissabte la cursa de Les Vetes de Salt, fa temps que no corro una cursa de 10 km i volia aprofitar per fer un bon entrenament de transicions anant i tornat en bici. El diumenge, la part més lúdica, una exposició, diferent, fotos de la profunditat del mar, vista en el fons de la piscina, amb petit tastet del que és el busseig.
Res a pogut ser, un refredat, mal curat o que encara no havia fet el seu curs, ha fet que hi hagués canvi de plans, descansar, descansar i descansar.
Mentiria si digués, que no m'ha sabut greu, però buscant la part positiva, que la té, apart de donar al cos una treva de 3 dies seguits, això no passa ni abans d'una prova d'ultrafons, és prendre consciència de lo afortunat que sóc, no per la febrada que acabo de passar, que tampoc és res massa dolent, sinó per poder fer habitualment un munt d'activitats, de les que em fan sentir viu, de les que cadascuna obre un munt de noves possibilitats, de les que tot i estar fumut, al recordar-ho, es dibuixa un somriure als llavis.
Ara, a poc a poc i bona lletra, dilluns a entrenar, amb calma, escoltant que diu el cos, això si amb més ganes que mai. Endavant, sempre endavant!!!

Entrades relacionades:

Comentaris