Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 04/12/11 6 hores de Calella

S'acosta un repte, dels que m'agraden de manera especial, les 6 hores de Calella.
Consisteix en fer el màxim de distància, en 6 hores, en un circuit de 3.000 metres, d'anada i tornada, anant amunt i avall,  pel passeig de mar de 1,5 km,  totalment pla.
La dificultat és més mental que física, hi ha qui s'agobia molt, de passar constanment per allà mateix,  és dur, s'hi ha de buscar els avantatges: coneixes el terreny, tens l'avituallament de cursa i personal cada 3 km, el més bonic i divertit és anar trobant els companys de cara,  poder intercanviar ànims i fer algun comentari,  veure com els més ràpids m'avancen uns quants cops, té l'al·licient de poder córrer uns instants amb els guanyadors.
En aquesta edició, dubto que pugui córrer molt, el plantejament és de fer-ho caminant, potser alguna estoneta em deixaré anar, ja ho veurem sobre el terreny, el que si penso fer, és disfrutar de la gran festa que és aquesta cursa, que any rere any, la Penya Domingo Catalan, organitza amb bon saber fer, es nota que les persones que ho munten, són corredors i cuiden els detalls,  al acabar un dinar tots junts, per comentar la jugada i fer caliu.
És una cursa com haurien de ser la majoria, sense cobrar per regalar un obsequi que no necessites, sense parafernàlies supèrflues a l'atletisme, persones corrent pel plaer de córrer, enfrontant-se al seu propi jo, on els corredors som rivals i per sobre de tot companys. Tot plegat, fa d'aquesta competició, un esdeveniment singular.

Comentaris