Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

15/11/11 Respostes

Moltes vegades, amb la millor de les intencions, em pregunten:
No et fa por nedar en el mar, sense veure el fons, tan gran i tu tan petit? Té molta  força i  ningú la pot controlar.
No penses que et pot passar alguna cosa anant de nit per la muntanya sol o encara que vagis acompanyat? I si surt algun animal?
No tens el temor, de no aconseguir un repte, de fracassar en l'intent?
No ets conscient del que et pot passar enmig de la mar, en un dia d'onades i vent, navegant en caiac?
Baixar muntanyes amb la bici de carretera o amb la btt, no és perillós? Pel terreny, la velocitat i pels altres vehicles?
Amb les vegades que t'has fet mal, encara no n'has après?
La veritat, és que intento ser el màxim de conscient de les dificultats que em puc trobar, en cada activitat, preparant-ne els detalls, siguen sincer sobre les meves capacitats i limitacions.
I si! tinc por, si! tinc temors, si! tinc dubtes, si! he après de cada caiguda, si! per mi el fracàs, seria no intentar-ho, un i altre cop,  si! sóc plenament conscient de que no aconseguir un repte, és una possibilitat, però mai una opció, si! sé que la natura és imprevisible, infinitament més gran i més forta que jo, l'únic que tot plegat no deixo que domini les meves decisions, ni freni les il·lusions i els futurs projectes.

+ Sensacions

Comentaris