Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/11/11 Nedant al mar sense neoprè

Inici d'un nou projecte, en què cada entrenament serà un repte, nedar al mar sense neoprè, no hi ha cap objectiu final, més que disfrutar d'aquest nou camí, importa entre gens i menys, la distància que aconsegueixi fer, si poca o molta, dóna igual, l'únic que vull és gaudir cada braçada al màxim, gaudir de cada trajecte, sentir la mar a la pell.
No abandono el neoprè, el faré servir, en distàncies llargues, per motius de seguretat i sempre que cregui convenient. Com molt assenyadament em deia l'amic Sergi, tot l'estiu nedant amb neoprè i ara que arriba el fred, te'l treus, no si!...
Primer una mica de bici per activar el cos i començar a preparar el cap, mil i un dubtes d'última hora, per sort un cop prenc una determinació,  la tiro endavant.
Entrada a la mar, ostres si que està freda, sé que en res es passarà aquesta sensació, disfruto de la tranquilitat, no hi ha onades, ni cap embarcació, a cada braçada sento la fred de l'aigua i l'escalfor del sol a la pell, han estat 30 minuts gaudint segon a segon, 1.500 metres, l'aigua a 16,7ºC, com que anava sol, a més de dur la boia, per més seguretat he resseguit la platja de la badia, per tenir una via de sortida ben a prop.
Al acabar, el millor de tot, la sensació de victòria, de ser guanyador, he competit contra mi mateix i he vençut, espero desafiar-me en moltes més ocasions.

Comentaris