Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/06/11 L'equip petit. Gran exemple!

El vídeo explica la història del Futbol Club Margatània, un equip de futbol 7 format l’any 2008 per l’Associaciò de Pares i Mares (AMPA) de les escoles Margalló i Cossetània de Vilanova i la Geltrú. 
L’equip es caracteritzava per les derrotes successives al llarg del campionat, amb golejades que han anat dels 11 als 27 gols per partit.
El vídeo mostra la bona voluntat dels nens i nenes del Margatània, el recolzament del seu entorn, i permet veure que el més important en qualsevol competició esportiva és la il·lusió dipositada, les ganes de seguir endavant, sempre endavant i la motivació tot i les dificultats. En definitiva, doncs, un vídeo d'un "equip petit" que transmet grandesa en els seus valors humans.
Un gran exemple de vida, que ha de fer reflexionar i escoltar al nen que tots duem a dins, entendre que l'esport, no és més que un joc, una diversió, no la tirania d'una classificació, que l'important és divertir-se amb els amics, anar millorant una mica cada dia, sense marcar objectius que ens obsessionin, ni ens atrapin.
Podem aprendre molt de tots ells o inclús desaprendre, antigues idees preconcebudes.
Poseu-vos el pitet perquè és realment genial el vídeo.
Informació extreta de Cronica.cat

Comentaris