Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/06/11 Marc Pinsach i Kilian Jornet

Hi ha dies en què s'entrena el cos i d'altres en què s'entrena l'ànima, ha tocat lo segon, quina millor manera que assistir al projecció / xerrada que han fet en Kílian Jornet i Marc Pinsach, que a més d'amics i rivals, són dos veritables campions.
Gent de casa, propers, que et demostren que les grans persones, són les que saben ser petites.
Primer han projectat una entrevista de Marc Pinsach, després un documental del rècord del món de Kilian Jornet, que va aconseguir pujant i baixant el Kilimanjaro.
Al finalitzar els audiovisuals, tocava el torn de preguntes, ells dos amb humilitat, sense exagerar, sense vanitat dissimulada, han sabut ficar-se a tothom la butxaca, la gent que hem anat a escoltar-los, el recinte estava ple a més no poder, tots els seients ocupats, gent de peu, un munt de persones que a la que ells parlaven, feiem el silenci,  per aprendre de dos mestres.
Salvant moltes distancies, ells encapçalen curses, jo com a molt, el grup que la tanca, quan escoltes els seus dubtes, la seva d'enfocar les competicions, els seus temors, els seus plans i sobretot, la seva manera de viure l'esport, com una aventura, em fa sentir que estic entre amics, tot i que no ens coneixem en persona, em sento entès tot i que no hem parlat.
Crònica de l'esdeveniment a Cassà Digital.

Entrevista a Marc Pinsach.
Documental del rècord al Kilimenjaro de Kilian Jornet.

Comentaris