Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/06/11 Isostar Desert Marathon. No podrà ser.

Fa dies que em vaig esborrar de l'Isostar Desert Marathon, aprofitant el canvi de data de l'esdeveniment, per treure'm pressió de sobre, per fer una bona recuperació, sense pressa, hi ha coses que necessiten el seu temps.
He mantingut, fins l'últim moment, l'esperança de tornar a fer l'inscripció, encara que fos en la modalitat de menys quilòmetres, el plaç ja s'ha acabat, no ho he fet, per sort,  la recuperació, tot i estar en un estat molt avançat, no és completa.
Hi ha múltiples ocasions per posar-me a prova i mil reptes per afrontar, no cal fer-ho perquè si, per nassos, podria anar-hi i fer-ho, patint més de lo habitual, amb risc de fer-me mal. 
El meu seny, li diu a la meva rauxa, que ho faig per diversió i que és més important fruir el camí que em porta a l'aventura, que moltes vegades, el repte en si,  els detalls, les hores d'entrenament, la preparació mental, escollir el material, la planificació, són una gran part d'un repte.
El meu gran repte, ara és recuperar-me del tot, no parar i gaudir l'estiu.
Un munt d'amics, hi van, tinc la sort, que ho veure a través dels seus ulls, correré amb les cames i una part de mi serà allà. Sort a tots els que esteu a la línia de sortida i a disfrutar-ho!!!

Entrada relacionada:
Proper gran repte el 09 i 10/07/11 Isostar Desert Marathon

Comentaris

  1. Ànims Quim! has fet ben fet, més val recuperar-se plenament per després poder disfrutar!, serà per curses i reptes? mai s'acaben i tu ho saps...cuida't i bon final de recuparació. Salut amic!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!