Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

02/03/11 Complements per nedar en aigües obertes a l'hivern

Què faig servir a més a més del neoprè, en les travessies d'hivern?

Apart de del mono de triatló a sota del neoprè, que m'ajuda a no tenir friccions, des de fa uns tres mesos, faig servir escarpins de la casa Cressi els Ultrastrech Fdf20003, em van molt i molt bé, s'ajusten de fàbula, porto la talla L i faig un 45 de peu, aquesta circumstància ajuda.
M'agrada molt la tranquill·itat que em proporcionen, ja sigui a l'hora de caminar per la sorra, doncs tenen la part de sota, granulada, com si fos una fina sola, com a dintre l'aigua la fred es porta una mica millor, però sobretot per saber, que si hi ha alguna medusa, que no he esquivat o no he vist, no em causarà cap problema.

He provat els guants de  Cressi Ultratrech 2,5mm Elx4757, hi entra molta aigua, que els fa pesats, incòmodes i inpràctics, no els faig servir, he vist algun nedador, que els encinta al canell, per evitar l'entrada d'aigua, va comentar que li funcionava, ho hauré de provar. Les mans, a diferència dels peus, surten de l'aigua, hi passo menys fred i el tema meduses, no fa patir tant, les veig de cara.

La meva sorpresa, va venir, al provar de casualitat, el casquet de neoprè de Sailfish, el model 929 1292, és cert, que apreta una mica, cada vegada que obres la boca per respirar, però tenir les orelles una mica més calentones es fantàstic, al no tenir sensació de fred al cap, és molt suportable la fredor de la mar, això si, per ajustar-lo bé, bé, s'ha de posar un gorro de silicona, a sobre.

Aquest escrit, no és un publi-reportatge, ni la veritat absoluta, només explica, el que moltes vegades m'han preguntat i els he contestat, espero sigui útil.

Entrades relacionades:
24/08/11 Zoggs Predator vs Zoggs Predator Flex

Comentaris

  1. la tienda en casa!!!
    Vinyoles

    ResponElimina
  2. Hola aquests dies buscava info de que es considera aigua freda per a la practica de la natació. M'ha agradat aquest post i le linkat al post que varem fer d'aigua freda.
    Si li vols donar un cop d'ull és aquest:
    http://rodacorriols09.blogspot.com/2011/03/aigua-freda.html
    Salut i a per les 48h!
    Ferran

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Ferran, un post molt documentat.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!