Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

22/03/11 Trailwalker 2011. Que volem aconseguir?

En un món ric en recursos, la pobresa és una injustícia davant la qual és necessari reaccionar. Hem de ser part activa de la solució, no ser passius, ni indiferents davant el problema, no esperar que ho arreglin els altres. 
La Trailwalker és la nostra oportunitat per plantar cara a les causes per les quals milers de persones a tot el món viuen en la pobresa. És molt més que un repte esportiu. Creiem que cada nen, cada nena, cada dona i cada home té dret a dur una vida digna i amb oportunitats. 
Lluitem per un món on totes les persones puguin exercir:
- El dret a un mitjà de vida sostenible
- El dret a serveis bàsics com la salut, l’educació i l’aigua potable
- El dret a la vida i a la seguretat
- El dret a ser escoltat
- El dret a la identitat
Un món, on tots tinguem les mateixes oportunitats. Penseu que acostant el punt d'aigua, a la població, incrementa d'un 40% a un 70% l'assistència de les nenes a l'escola.
Aquesta és la veritable motivació, la caminada de 100 km no deixa de ser el fi de festa, en el camí d'aconseguir els 1.500 euros en donatius per participar, hi ha moments en que ho engegaria tot a rodar, però quan penso en les raons que em van fer decidir a formar d'aquest projecte, només tinc una opció, endavant, sempre endavant!!!
Si ens vols ajudar, també pots fer la teva aportació, amb premi inclòs a: Pàgina de l'equip XINO-XANO: Caminant per la pau

Comentaris