Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13/03/11 Caminant per la pau tot xino-xano. Crònica

Havia de sonar el despertador a les 5 del matí i a les 4, ja feia estona que estava despert, no podia dormir, nerviós pel que teníem pel davant.
Recollim material, no plou, verifiquem ruta, el que tenim marcat d'ahir, per l'aigua caiguda, no ho podem fer, fem un nou recorregut, ai mare, el company farà de guia i jo d'escombra, en un itinerari sense senyalitzar.
Ens trobem tot l'equip, cares d'haver dormit poc i malament, estem inquiets, volem fer-ho bé, que tothom disfruti.
Comença la marxa, som 23 caminadors i els 4 de l'equip que els acompanyem, la resta d'equip i voluntaris, ens esperaran als punts d'avituallament, que també han hagut de canviar d'ubicació, hi ha gent que veig per primer cop, hem sento en família.
L'entorn és preciós, molta pedra molla i fang, que fa fer alguna que altre patinada, boscos amb una estranya barreja de tardor i primavera, que els fa únics, parem a esmorzar, que hi ha ganeta, per anar a la part més espectacular de la caminada, la forada, un salt d'aigua, que gràcies a la pluja, està immens, colossal, la pròpia aigua al caure, fa fins i tot vent, és una indret de conte de fades, té quelcom que el fa màgic i alhora misteriós, seguim per camins plens de vida, trobem animals que ens miren al pasar i fan de models per les nostres fotografies.
Al final han estat 19,650 km, que hem completat, xino-xano, en 5 hores i 44 minuts. Track.
Al arribar al punt on acaba la caminada, m'he sentit alleugerit, havia complert la meva tasca, la responsabilitat cara tots els participants, que es sentissin ben atesos, mimats, cuidats i en un ambient distes, crec que ho hem aconseguit, tot i que no sóc qui ho ha de jutjar.
Gràcies a tots els que heu vingut i als que han ajudat que aquest esdeveniment fos possible, moltes gràcies.
La part d'aconseguir diners per la Trailwalker 2011, és on hem fallat, si hagués vingut la gent que s'havia apuntat,  que ha fet marxa enrere per la pluja del dia anterior, hauríem aconseguit diners,  en aquestes circumstàncies, no hem cobert ni despeses, no ens rendim, sabem que cada caiguda, ens dóna més forces i més motius per aixecar-nos de nou, noves idees, noves accions,  queden 8 setmanes, ho aconseguirem!!!
Pots fer la teva aportació, amb premi inclòs a: Pàgina de l'equip XINO-XANO: Caminant per la pau

Entrades relacionades:
11/03/11 Caminant per la pau tot xino-xano. Predicció meteorològica 

Comentaris