Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

24/03/11 100 km ruta de Calella. Pròleg

Queden menys de dos dies, per afrontar la que va ser l'any passat la meva estrena en curses de 100 km, recordo els moments previs, dubtes, canguelis, molts nervis, no sabia el que era, pensava que n'hi havia per molt, ara se que n'hi ha per molt més.
És realment dur, arriba un moment, en que tot comença a fer mal, l'important és que no surti cap dolor desconegut, si són els de sempre, ja ens coneixem, se que són musculars, que no porten lesió, només agulletes de cavall, els 2 dies posteriors, al arribar a aquest punt, l'important és dur les idees clares i tirar de força mental.
A les cames, hi porto 5 curses de 100 km o més, (2 de 100, 1 de 104, 1 de 142 i 1 de 154), aquest 2011, en faré unes quantes més. Tot i això, cada vegada és diferent, l'entrenament que porto no és el mateix, ni la climatologia, ni com et despertis el matí en qüestió, en aquesta ocasió, tinc la sort que un bon amic i company de fatigues, l'Andreu Just, vindrà, és un alicient extra, juntament amb la resta de corredors i organitzadors, formem una gran i diversa família, però unida per un sentiment, el de la superació.

Entrades relacionades:

Comentaris

  1. Que tinguis molta sort, només acabar ja és ser un campió.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Tati, com tu dius, ho faré a ritme na fent.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!