Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06/03/11 Caminada de Sant Marti de Centelles

Que es pot esperar d'una colla com els Gafarrons, que es diuen amics a la caminada, doncs el que ens hem trobat, bona organització, molt ben senyalitzat, excelent ambient, avituallaments preparats i abundants, han fet gaudir de l'entorn a més de 1.200 persones.
El recorregut molt variat, d'entrada corriols, amb trams enfarinats de neu, parts amb molt de fang, salts d'aigua i cap al final solet abundant per una pista ample.
M'encanta córrer, però disfrutar de la muntanya pas a pas, caminant, té un gran encant i tenir la sort de fer-ho amb amics, encara és molt millor.
A més hem muntat paradeta a la sortida/arribada, com podeu veure a la foto, hi ha la iaia Antonia, que no és de l'equip, sabeu qui és? no? la solució al final de l'escrit.
Hem fet publicitat de la nostra caminada del proper diumenge, es impressionant veure arribar la gent, no només per la gran cantitat de persones, sinó per veure les cares de felicitat, el fang al calçat,  satisfacció als ulls, amb els abrics de primera hora del matí  lligats a la cintura, cansament a les cames, somriure als llavis, alegria en la veu i sentir com planejaven la propera sortida, perquè l'important no és la distància, lo valuós és que sigui un repte.
Track de la sortida.
Entrada relacionada:

Comentaris