Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/07/10 Intermón Oxfam Trailwalker

Mai havia estat tant fàcil ajudar els altres, com amb aquesta iniciativa:
El proper mes de maig tindrà lloc la primera edició del Intermón Oxfam Trailwalker, un dels
grans reptes esportius i solidaris del món. En aquest esdeveniment internacional, equips de 4 persones recorreran juntes 100 km en menys de 36 hores. L'objectiu: lluitar contra la pobresa a través de donacions que canviaran milers de vides.
El Trailwalker era en origen un exercici militar d'entrenament per al Regiment gurkhas a Hong Kong. El 1981, va passar a convertir-se en un esdeveniment Oxfam per aconseguir fons i des d'aleshores ha anat creixent fins a convertir-se en un dels reptes esportius amb un component solidari més importants, amb edicions anuals en diversos països de tot el món.
El Trailwalker és un esdeveniment esportiu en què equips de 4 persones recorren una ruta de 100 Km. Els equips tenen 36 hores per creuar a peu tres muntanyes que travessen diversos parcs naturals propers de la província de Barcelona.
Però a més, a tots els participants els uneix una causa comuna: la idea que un món més just és possible. Per això, en inscriure's al Trailwalker, cada equip es compromet a aconseguir donatius per als centenars de projectes que Intermón Oxfam du a terme a l'Àfrica, Àsia i Amèrica. Així doncs, el Trailwalker és un desafiament doble: d'una banda, un repte personal de superació física, i alhora, un desafiament col.lectiu, una forma d'unir-se i plantar cara a les injustícies que perpetuen la pobresa al món.
Entrada original a: Intermón Oxfam

Comentaris