Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

17/07/10 Entrenament pel triatló de Tossa

Primer entrenament específic per fer el triatló olímpic de Tossa de Mar d'aquest setembre, amb la bona companyia de la Sandra, ella el farà, aquest any, per primera vegada en relleus, fent la part de bici i jo li tinc moltes ganes, juntament al de Banyoles, de tornar-los a fer, però amb condicions, dintre de les meves possibilitats. He d'aprofitar per entrenar el meu punt flac que es la bicicleta de carretera.
El recorregut ha estat: Santa Cristina - St. Miquel d'Aro - Llagostera - Sant Grau - Tossa - Crta. GI681 fins Llagostera - St. Miquel d'Aro - Santa Cristina. Es una ruta dura. Una mica més de 80 km, amb un desnivell acumulat de 2.700 metres, sota un sol, que trencava les pedres.
La Sandra, tot i que no està acostumada a les tirades tant llargues, s'ha portat com una campiona, com tots el valents, ha tingut els seus moments baixos i amb dubtes, però ha tirat endavant amb ganes i sense defallir, te fusta per la llarga distància i pel que es proposi.
L'unica nota negativa, son els nostres amics els conductors estressats, que no fan servir activia i ignorants de la normativa que afecta a la circulació dels ciclistes, que et veuen en fila de dos, et piten, et foten la bronca, indignadissims tots ells... Que atrevida que es l'ignorància i que atrevits són dintre del seu cotxe, es senten forts davant del dèbil. Encara hi ha un tipus de conductor pitjor, aquell que desprecia totalment la vida d'una altre persona, passant tant aprop que si respires de costat li enteles el vidre. El meu consol, es que el desconeixement de la llei no eximeix del seu compliment

Comentaris