Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

11/07/10 Setdellonga

De vegades anem tant lluny, sense saber el que tenim aquí, aquesta ha estat la segona edició de la Setdellonga, a Vilallonga de Ter, la primera me l'ha vaig perdre, les següents ja tenen forat a la meva agenda.
Em sortit 91 participants, entre corredors i caminadors. En aquesta ocasió tenia moltes ganes de gaudir del paisatge, d'anar sense presses, així que le fet caminant.
Que dir de l'entorn que no podeu veure en les fotos, explicar-vos que el trajecte molt ben marcat, gent super amable, el dia espectacular, molta calor, fins a les 14 hores, en que ha començat a ploure, dius que bé, refresca una mica, però al moment ha començat la calamarsada, feia mal, em refugiava caminant al costat dels arbres, fins que ha començat a llampegar, durant uns 20 minuts he anat pel mig del camí, rebent cops per tot arreu, he trobat més companys i ens em refugiat en un porxo, l'amo del qual al veurens ens ha ofert que entréssim a casa seva, quina hospitalitat, moltes gràcies. Només quedaven uns 3 km, pel final, amb un avituallament a 750 metres, només plou, amb ganes, el camí es un rierol, surto i sorpresa l'avituallament l'han hagut de desmuntar per la que ha caigut, normal, aixis que a seguir i cap a Vilallonga, que no queda res.
Han estat 41,040 km, amb 3.500 de desnivell acumulat en 8h 58m.
Com a curiositat us explicaré el que hi havia en els avituallaments:
1- Aigua, sucs i galetes.
2- Aigua, coca de sucre i xocolata negra.
3- Aigua i meló.
4- Aigua, fruits secs, iogurt ensucrat i natilles de la Fageda.
5- Aigua, plàtans i taronges.
6-(Dinar) Aigua, cervesa, fanta, coca-cola, sucs, vi, entrepans de botirarra, iogurts, plàtans, taronges, meló, coca i segur que em deixo alguna cosa.
7- Es el que han hagut de desmuntar.
8- Aigua, iogurts, plàtans, taronja i galetes.

A tots, menys el primer, que realment no calia, la beguda estava fresca!!! Com deia aquell, que n'aprenguin!
L'organització un 10, els voluntaris un 11, que maca es la gent de muntanya, ens veiem en l'edició del 2011.
 

Comentaris