Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/07/10 Cap de setmana Aquàtic

Cap de setmana aquàtic 100%, dissabte a proposta dels amics de neda el món, aniré a fer la travessa de Cau del Llop - Far de S'Arenella - Perabuea, amb l'intenció, si no hi ha cap impediment d'última hora, de fer anada i tornada, uns 6.700 metres. Us en dono més informació:
En el nostre afany de nedar les aigües, i, tenint en compte el perill que suposa nedar a mar obert a l'estiu, farem un petit entrenament el dissabte 31 de juliol. Sortirem de la Platja del Cau del Llop, passarem per davant del Cap de Bol i vorejarem la punta de S'Aranella per arribar a la Platja de Perabeua, on hi ha el càmping. En total uns 3350 metres, aproximadament.
L'hora de sortida és les 9 del matí, i, si voleu venir ja sabeu el que heu de fer, enviar-nos un correu a nedaelmon@gmail.com amb el vostre nom, cognoms i telèfon.
Els que ens acompanyeu per terra ho podeu fer seguint el Camí de Ronda, un magnífic escenari, per passejar vora el mar. Com és un entrenament, acceptem valents que vulguin tornar a Cau del Llop nedant.
Entrada original i informació actualitzada: http://nedaelmon.blogspot.com/
Diumenge, ja es més competitiu i més curt, la travessia de Sitges, seran 2.2oo, aquesta vegada sense neoprè, no es pot tenir tot, la veritat es que la relació distància de desplaçament i tipus de repte, no es del meu estil, però el fet d'anar-hi amb els amics i companys d'entrenaments del C.A.Xaloc i dona un alicient més que interessant, amb l'excusa que hauran de recollir copes, doncs són una colla de nedadors de primer nivell, ens quedem a fer platjeta, dinar per allà i demés. + informació de la travessia de Sitges

Comentaris

  1. Que el patiment s´entrena patint no hi estic del tot d´acord. Jo crec que depén més de com afrontes el repte, amb quina mentalitat hi vas. Si entrenes patint acabaràs aburrint l´entrenament.Jo crec que aquest hauria de ser divertiment, que això no vol dir no esforçar-se. Els entrenaments haurien de ser intel.ligents.
    Per cert, ja em faràs cinc centims de com afrontar l´Ironman i on vares fallar l´any passat. Ara mateix estic recollint informació per començar l´aventura i estic amb tota la il.lusió del mon però també amb tots els dubtes del mon.
    Et segueixo en el nou blog.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!