Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

03/07/10 Selina Moreno ho ha aconseguit

Gràcies a en Miquel Suñer, nedador que segueixo fa temps, que té el repte de nedar el Canal de la Mànega, d'aquí a un mes, casi res, el seu projecte es pot i s'ha de seguir a nedarsenseparar.
He descobert a Selina Moreno, una nedadora exemplar, algú que lluita per superar-se dia a dia, després de superar una greu malaltia, va començar a nedar distàncies llargues, el seu últim projecte ha estat creuar el canal de Menorca, s'ha convertit en la sisena persona en fer-ho, després que en Miquel Suñer, fos el cinquè ara fa casi un any, moltes felicitats Selina!!!
Palma, 3 jul ( EFE ) .- La nedadora valenciana Selina Moreno , que va partir minuts després de la passada mitjanit de Menorca per creuar el canal de 36 quilòmetres que hi ha entre aquesta illa i Mallorca , va completar el recorregut però no va poder batre el rècord. " Selina va haver de nedar sis o set quilòmetres contracorrent i això va impedir que pogués aconseguir el rècord " , va dir a EFE Eva García , que forma part de l'equip de la nedadora valenciana, que va realitzar la travessa en 18 hores i 20 minuts, lluny de la marca de 16 hores i nou minuts de l'anglesa Dellys Beynon , des del 18 de juliol de 1971, . La nedadora va acabar la prova plena de picades de meduses i rascades , a causa del banyador, a esquena i cames. I en finalitzar va ser atesa pel seu metge Luis García del Moral , que li va aplicar cremes i antiinflamatoris per alleujar els dolors . " Selina es troba ja en el seu domicili descansant " , va assenyalar Eva García a EFE . L'esportista estava " molt il.lusionada ", havia explicat un dels membres de l'equip que la van acompanyar en una embarcació . L'objectiu de la valenciana era recaptar fons destinats a l'Associació Espanyola Contra el Càncer. A la mateixa nedadora li van diagnosticar un càncer de mama el 2005 que va superar rere any i mig de tractaments. Des de la sortida des de Cap d' Artruit , Selina va patir diversos picades de meduses , però es va trobar amb bona mar i confiava en arribar al cap de Freu , i batre el rècord. No ho ha aconseguit però s'ha convertit en la segona espanyola en creuar el canal, després de la catalana Montserrat Tresserras , que el 1970 ho va fer en 21 hores i 7 minuts. L'agost de l' any passat, Selina va creuar nedant el Canal de la Mànega , una travessia de 32 quilòmetres entre França i Gran Bretanya, convertint-se en la segona espanyola en aconseguir-ho després de Montserrat Tresserras. El Canal de Menorca, que separa aquesta illa de Mallorca i té una amplada de 36 quilòmetres en línia recta, només ha estat creuat nedant per cinc persones. Selina Moreno va començar a nedar llargues distàncies després de superar el càncer de mama , el que li va permetre recuperar la mobilitat en els braços després de la intervenció quirúrgica , a més d'ajudar psicològicament a la seva recuperació. EFE

Entrades relacionades:

Comentaris