Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/07/10 Travessa S'Eixugador - Aiguafreda

Sortida de casa en bici, en un parell d'horetes ja sóc a la platja d'Aiguafreda, inscripció i a esperar amb els compis.
Diversió en bona companyia, els amics i companys del C.A.Xaloc, l'Anna, la Mireia, la Sònia, l'Andreu, el Guillem, el Jordi i el Mark, el Richard (C.T. Triesport) el Rafa (C.N.Vilanova) i l'Eduard (C.T. Blanes).
Ens porten al punt de sortida en una zodiac, fan un munt de viatges, som més de 200 nedadors, hi ha una mica de mala mar.
Comença la prova, són 800 metres, les onades ho han fet més interessant, m'he sentit bé, tot i que amb el neoprè em sento molt més còmode, però a les travesses de natació, no es pot dur, res es perfecte, arribada donant-ho tot, en posició 132, molt content.
Desprès que els companys recollissin els premis, cap a la platja de Pals, a possar-nos morenos i a dinar, que es on més bé s'assaboreixen els èxits, al voltant d'una taula, lo bo de la vida es un dinar amb amics, com el d'aquesta ocasió.
Acaba el dinar, són més de 5 de la tarda, quina mandra, entre son i sol, donen ganes de tornar en cotxe, però no, l'intenció era anar i tornar en bici i així ha sigut, 14 hores fora de casa, més de 100 km de bici, per nedar menys de 20 minuts.
Classificació travessa

Comentaris