Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26-27/06/10 Navegant amb caiac pel Baix Empordà

La meva part més nòmada i solitària, ha tingut la seva part de llibertat i de contacte amb la natura, aquest dos dies, bé , en realitat unes 36 hores, en que he desconectat de tot, dels diaris, de la tele, de la radio, de tot el que m'envolta, només la mar i jo.
Feia més d'un mes, que ho tenia pensat, per sort, la previsió meteorologica, s'ha posat de la meva part, vents fluixos, bona mar i millor temperatura.
Sortida dissabte de bon matí, objectiu anar cap al nord i na fent, tots els trastets carregats al caiac per ser autosuficient, ara paro el solet, ara em paro mirar peixos, amb les ulleres i el tub, ara menjo, ara a fer la migdiada i sense presses, que no són bones, arribo fins a la la platja Roca Roja de Pals, platja naturista, m'encanta la sensació de llibertat i de tolerància, que habitualment es respira.
Aquí passaré la nit, fent vivac amb tenda, em quedo tot solet, dormo com un tronc, vaja com sempre, quan passes moltes hores al mar, a la que t'estires i tenques el ulls, tens la sensació de l'anar i venir de les onades, es com si el mar et bressoles per dormir.
Em desperto i sorpresa, hi ha dos tendes més, recullo els trastets, sense fer massa soroll i a navegar, surto al mar a les 7, es la millor hora, el mar el plàcid, m'agrada veure sortir el sol, desde el mar, a aquesta hora encara no hi ha el bronzit de les embarcacions, només calma i silenci, al fons encara hi ha barques de pesca, fent la seva feina, l'imatge es de postal.
La Costa Brava es fantàstica, l'he fet amb el caiac unes quantes vegades, corrent i caminant, però sempre, sempre descobreixes un nou detall que fa que encara et fascini més.
Han estat 66 quilòmetres en 14 hores de navegació. 
 

Comentaris