Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

19/06/10 Entrenament a Queralbs

Entrenament de 16 hores per alta muntanya al Ripollès, fantàstic i dur a parts iguals.
Fantastic per gaudir de l'acompanyament de l'equip Hoko-Esport, integrat per en Miquel, en Manel i en Miguel, que feien l'entreno per la Ehunmilah, cursa que faran per equips, seran 168 km, amb 22.000 metres de desnivell acumulat, a fer en menys de 48 hores, molta sort amics!!, em fan enveja, però encara no estic prou preparat per aquest nivell, tot arribarà. L'entorn una passada, hem trobat neu, un munt de baixants d'aigua i un verd espectacular.
Dur, molt dur, només començar, primera pujadeta de 1.000 de desnivell positiu, presagi del que seria el dia, hi havia dos pujades grans més , una de 600 i una altre de 700, el terreny era còmode, poc tècnic, es podia córrer bé tan en pla, com a les baixades, em arribat a més 2.600 d'alçada, que difícil que se m'ha fet a partir dels 2.000 i pocs, per la meva falta d'hàbit, en 14 hores, he passat de dormir arran de costa a ser al punt més alt de la jornada. El dia ha estat d'autosuficiencia alimentària, els punts d'aigua controlats, en 16 hores i 15 minuts, em fet uns 53 km, segons el gps. El temps, no ha jugat massa al nostre favor, dia fred, em sortit a 5 graus a les 5 del matí, temperatura canviant durant tota l jornada, de camiseta en alguns trams, a estar envoltats de boira, amb vent i sensació tèrmica molt baixa, amb tot posat, forro polar i jaqueta Gore-tex, he tardat uns 20 minuts de córrer per entrar en calor, per sort, ha plogut poc. Degut a la meteorologia adversa, em desistit de anar fins al Puigmal.
Córrer amb gent nova, et dona la possiblitat de veure nous punts de vista, noves maneres de fer, també de contrastar idees, de conèixer i compartir propers projectes.

Comentaris