Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13/06/10 Triatló olímpic d'Argelers

Primera competició a França, ja sóc un triatleta internacional ;-). Ha estat el triatló olímpic d'Argelers. Dia fantàstic, sol radiant, poc vent i bona mar.

La natació han estat uns 2.000 metres, 500 més dels previstos, quantes patacades que m'he endut, he estat frec a frec amb un grup de 3 nedadors, ara cop amb la ma, ara cop amb la cama, ara et passo per sobre, ara et passo per l'esquerra, ara per la dreta, un no parar, m'han fet empassar aigua salada, però no els he deixat el gust d'adelantar-me, era un circuit de 2 voltes amb sortida australiana (entrada la platja, 10 metres i de nou al mar).

Un cop agafada la bici, un munt de policia i de voluntaris, ens donaven pas a les rodones i ens guiaven pel camí correcte, tot i que el transit estava obert, circuit tranquil, punt més alt 184 metres i desnivell positiu acumulat de 322, total 42 km, això si l'asfalt en molts trams ple de forats, inclús els han marcat amb un esprai, perquè els veiéssim i no ens fotéssim de lloros, amb sorpresa inclosa, havíem de passar per un tram d'aigua, tant d'anada com de tornada, que mullava una mica.

Durant el segment ciclista m'han adelantat uns quants, he de pedalar més, em falta confiança a la carretera.


Toca córrer els 10 quilòmetres, el pulsòmetre no va, d'entrada em sento una mica perdut, sempre guio el meu ritme, en funció de les pulsacions, penso que amb la d'hores que he corregut, no em cal, així es, agafo el meu ritme, quina calor, com pica el solet, són 2 voltes, amb 3 avituallaments per volta, fantàstic, a la segona volta, sense canviar el ritme n'adelanto uns quants.


Acabo en la posició 143 de 154, tot i que érem 177 dorsals, en la meva línia, la distància se m'ha fet molt còmode i divertida, en faré més d'olimpics.


He anat amb els companys del Xaloc, son uns cracs, l'Anna Buxó, que en la seva primera participació en una prova de distància olímpica, ha fet segona de la general de noies i primera de la seva categoria, en Josep Mª Esteva, que ja fet tercer en la seva categoria, també ha vingut en Rafa Gómez, ha quedat segon de la seva categoria, però ha sigut el primer del segment de natació, tots em tingut l'animació de luxe de la Dolors, tot un privilegi, poder viure els seus triomfs.


Un detall que m'ha agradat molt d'aquest triatló, es que després de la distància
olímpica, feien diferents proves pels més menuts, cosa ideal per a poder viure el triatló en família i cuidar la base del nostres esport.


Realment on millor es frueixen aquests triomfs, son al voltant d'una taula, davant d'un bon dinar, tot i que no entendre el francès, fa que mengis coses, peculiars, jornada 100% triatló.
 

Comentaris