Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

24/06/10 Sortida per les Gavarres

Li estic trobant el punt a la bici de carretera, un cop sóc a carreteres secundaries, em sento a gust, es un lliscar tranquil, el medi em segueix fent molt respecte, però això no impedeix que hi hagi diversió.

He fet un recorregut de 136 km, amb 1.800 metres de desnivell positiu, intentant, de practicar el meu aspecte dèbil que són les baixades, encara queda molt camí a recórrer, però m'hi començo a sentir còmode, ritme suau, sense forçar, ja que només tenia intenció de rodar.

Navegant per internet he vist que hi ha una marxa de cicloturisme que es diu volta a les Gavarres, que fa el següent recorregut: Sant Feliu de Guíxols - Sant Grau - Llagostera - Romanyà - La Bisbal d´Empordà - Cassà de la Selva - Caldes de Malavella - Llagostera - Sant Feliu de Guíxols, es casi la ruta que he fet, només m'ha faltat anar per Sant Grau, el proper dia la faig en aquest ordre.

Comentaris