Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

11/01/24 Projecte: L'aventura d'aprendre

Dibuix del perfil d'una persona plena d'interrogants
El meu nou repte és aprendre dia a dia per apaivagar la set de la curiositat. D'igual manera que en els reptes esportius que feia abans de l'accident, sempre mirava d'anar més enllà, per a conèixer i explorar els meus límits. Ara intentaré anar més enllà de la comoditat del que ja sé, per endinsar-me en el pedregar del coneixement. I mentre em formi, aniré compartint amb vosaltres com ho he fet, quines coses m'han anat bé i quines d'altres m'han fet perdre el temps.

Aprendre és tota una aventura que vull aprofitar per deixar per escrit en aquest blog, servirà per recordar la motivació a emprendre aquesta empresa i per detallar les etapes que hi ha en el camí cap al saber. Segur que no serà fàcil, que hi haurà grans moments i d'altres que preferiré oblidar, però tot junt em farà créixer i, sobretot, aprendre, que és del que es tracta.

Fa anys vaig veure un reportatge, un home que en jubilar-se va començar a fer la volta al món en bicicleta. Quan li varen preguntar per què ho feia, va respondre: per morir menys ignorant del que vaig néixer. Aquest mateix és l'esperit que m'impulsa a continuar endavant.

Podreu trobar les entrades d'aquest diari de bitàcola sobre el que vaig aprenent a: L'aventura d'aprendre

Comentaris