Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

02/01/24 Carta als Reis Mags d'Orient

Sobre de la carta als Reis Mags d'Orient

Estimats reis mags:

Primer de tot, agrair tot el que he pogut viure aquest passat 2023. No oblido que estar viu és el millor regal que hi ha.

Aquest passat 2023 ha estat un bon any. He pogut compartir bons moments amb família i amics. De què es tracta tot plegat? Si no de les estones que gaudim i es graven a foc en la nostra memòria. D'aquelles que en recordar fan nostàlgia gola avall, dibuixen un somriure i fan mirar amunt.

Enguany, no demano cap impossible, ni cap improbable, ni visc en allò de qualsevol temps passat fou millor. Enyoro el que no puc fer, trobo a faltar sensacions que em donaven activitats que ara només puc contemplar en la distància. Ho miro amb alegria, pel que vaig poder fer, per les múltiples experiències viscudes i per la quantitat de lliçons apreses.

Ara toca mirar cap a altres horitzons, sense oblidar el camí que m'ha portat fins aquí. De nous projectes sempre en ballen pel cap, l'accident em va atrotinar una mica el cos, però la imaginació la va deixar intacte. Queden moltes coses per aprendre i molts indrets per descobrir. La curiositat sempre m'ha pogut, és un motor que mai s'atura.

Només us demano claredat per veure les coses amb la perspectiva necessària i il·lusió per fer bategar el cor ràpid.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!