Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

22/02/2020 Dues hores nedant a pell

Feia temps, que la idea de nedar dues hores a l'hivern, em rondava pel cap.
El dia reunia les condicions ideals per a intentar-ho. Temperatura de l'aigua a 13'8 C. Bona mar. Jornada de sol, sense núvols i molt poc vent. Per maximitzar les opcions d'aconseguir-ho. He entrat al mar, al voltant de les 12 del migdia, per tenir, bona temperatura, sobretot en el moment de sortir. Segons mesures oficials, la temperatura ambient ha anat dels 13'9C, en el moment de començar, fins els 14'8C, quan he acabat.
Els primers 50 minuts, han estat de molt bon fer. Acompanyat per en Sergi, han passat volant i no hi ha hagut temps, de que m'atabalessin els meus fantasmes.
A partir d'aquí. Com sempre faig, per seguretat, quan vaig en solitari. Nedo resseguint la costa, sense arribar a estar a més de cent metres, de poder sortir pel meu propi peu. Nedo en un circuit, d'uns vint minuts de durada, +/-, que hauré de fer tres vegades i mitja.
El primer objectiu era fer la hora i mitja. He pogut arribar-hi, sense masses problemes. Notant com l'aigua m'anava refredant el cos, com no tenia sensibilitat als peus, sentint les mans de drap i com la musculatura s'anava entumint. Afortunadament, res fora del normal.
A partir d'aquest moment, m'han envaït tots el dubtes i els temors. Per sort, la ment estava prou clara, per anar desmuntant tots els arguments de la por, i seguir endavant. Decideixo que en comptes de fer la volta i mitja que em queda, allargaré la volta, just en la part més allunyada del circuit, per evitar que la ment em jugui una mala passada.
Durant la nedada, recordo com el 26 de novembre del 2011, estava nedant aquest mateix trajecte, iniciant el camí de nedar a pell tot l'any. Ja són nou hiverns. Un camí que no sé on m'acabarà portant, ni m'importa, perquè em fa gaudir de cada tram.
Surto, parant el rellotge en 2 hores i 3 minuts. Em sento eufòric. M'he desafiat i he guanyat. He vençut, a l'enemic més despietat, el propi jo, i alhora, he tingut ajuda del millor dels aliats, de mi mateix.
Track garmin connect

Comentaris