Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/02/20 Llicència de Navegació

Feia temps que em volia treure la Llicència de Navegació, anomenada abans Titulín. Ara que la tinc, puc governar embarcacions d’esbarjo de màxim 6 metres d’eslora, a vela o motor, navegar fins a 2 milles nàutiques de distància (3,7 km) de la costa, sempre amb llum diürna. Així com dur motos nàutiques.
El curs per obtenir la Llicència de Navegació, té una durada de 6 hores, dos de tipus teòric i quatre de pràctica.
El meu cas, tota la formació es va dur a terme a bord d’una embarcació. Tant la part teòrica, com la pràctica. Va ser una experiència xula i enriquidora, en que vaig aprendre molt.
És el títol nàutic més "petit" que existeix. Suficient per les meves pretensions, que no és altre que tenir una manera més de gaudir de la mar. Tot i que aquesta ha estat la primera part, ara em falten unes quantes hores de pràctiques per dur, de manera autosuficient, embarcacions a vela, doncs, tot i que navegar amb motor està molt bé, fer-ho només escoltant el vent i la mar, encara està millor.

Comentaris