Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 08/02/20 Run4cancer nedant

El proper 9 de febrer, és celebra la Run4Cancer. Una cursa solidària organitzada amb l'objectiu de recaptar fons pels malalts de càncer i els seus familiars.
Tenia l'intenció de fer-la corrent. Una inoportuna lesió al turmell, m'obliga a fer bondat, uns dies. No puc, ni fer-la caminant. Així que he decidit, fer-la nedant.
Nedant a piscina. Dintre el seu normal funcionament, sent un usuari més. Sense fer sèries, ni cap ritme en concret, ni fent parades a cada quantes piscines. Al igual que la cursa no és competitiva, aquest repte, només és pel plaer de nedar per nedar, fluint de cada braçada.
Ho faré amb un pullboy entre les cames, en estil crol. Per la lesió, no he de  moure les cames, ni per mantenir la postura, ni impulsar-me. Així tindré flotabilitat. Fent cada gir, empenyen amb un sola cama.
Serà el dia abans de la cursa en si, per temes logístics. La piscina, on entreno, està ocupada per una competició, el diumenge.
El beure serà des de dins l'aigua, per menjar hauré d'anar al vestuari.
Perquè serveixi per la causa, els diners de la inscripció, els he ingressat a Oncolliga Girona, com a donatiu.
Serà tot un repte. En el que duem de 2020: 37 dies, en el moment de fer aquest escrit. He nedat 15.260 metres, repartits en 8 ocasions. És a dir, tirades que no han arribat als 3.000 metres. Amb aquest entrenament, fer 10 km, serà tot un desafiament.

Crònica del repte:
08/02/20 Run4cancer nedant

Comentaris