Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/12/19 Sansiswim

Gran ambient, dia radiant, bona mar i un centenar de participants, a la platja de la Fosca de Palamós. En la Sansiswim, travessia no competitiva, organitzada pels amics del club Natació Palamós, de caràcter solidari a favor de PROEM-AID.
Amb tanta gent, vells coneguts i nous per conèixer. sempre és més fàcil i divertit, entrar dins l'aigua. Sóc una de les set persones, que neden a pell. Em proposo a fer la distància de 2.500 metres.
No duc ni 100 metres, trobo una medusa, una pelagia noctiluca. Decideixo seguir, encara no arribo als 500 metres, que en trobo dues més, són petites, de mal veure. En aquest punt, dubto entre seguir o continuar, al sortir de la badia de la platja de La Fosca, tinc l'esperança de no trobar-ne. Gaudeixo de nedar, en un indret amb encantat i ple de vida, dins i fora de l'aigua.
Fins al punt de gir, a Cala S'Alguer, no en trobo ni una més. No em puc treure del cap que he de tornar a entrar, per on si n'he trobat. L'aigua a 15'7C, és de bon portar.
Just abans d'entrar a la zona on n'hi havia. Mentre estic respirant, cap a la dreta, i faig la braçada amb el braç esquerre, puc notar la coïssor. Acabo de donar de ple a una medusa, amb el canell. Merda! Duc prou carícies de gelatina, per saber el que m'espera, mínim un parell de jornades, que la rabior de la picor, no em deixarà concentrar de dia, ni dormir moltes hores seguides, de nit.
Segueixo nedant, vaig absorbit, pensant amb la reacció de la topada, i casi... Casi, me'n menjo una de cara, per sort l'he esquivada en l'últim moment, uff!
Abans d'entrar a la mar, sabia de la possibilitat de trobar-hi meduses. Són part del joc, i havia vingut a jugar. Que hi farem. Tot i això, m'ho he passat genial, espero poder-hi tornar la propera edició.
Track garmin connect

Comentaris