Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 22/12/18 Donar la benvinguda a l'hivern, corrent 100 quilòmetres

Tinc ganes de repte, ganes de devorar quilòmetres, de gaudir del dolç patir i de sentir la satisfacció de donar-ho tot superant les adversitats.
Per això i perquè el passat cap de setmana, no vaig poder participar a les 24 hores d'atletisme en pista, per una indisposició de l'estómac, que es va manifestar amb forma de vòmits i cagarines. Aquest dissabte intentaré fer 100 quilòmetres corrent. Començaré, al voltant de les set de la tarda, més o menys. Per dos motius. Primer, perquè tinc un dinar amb la família i el primer son les persones que m'estimo. Segon, d'aquesta manera estaré tota la nit en moviment, fent-ho més dur i més interessant.
El recorregut, seran quatre voltes, de Sant Feliu de Guíxols, fins a l'antiga estació de Font Picant (Santa Cristina d'Aro) i tornada, en gran part per les via verda i a estones desviant-me una mica del camí, per assolir els 25 km a cada volta. Si faltessin quilòmetres al finalitzar la quarta volta, els acabaria fent per la ciutat de Sant de Feliu. L'inici i final serà a casa, d'aquesta manera l'avituallament fort el faré a casa i durant el camí beure l'aigua de les fonts i menjaré alguna barreta, plàtan o similar que dugui al damunt.
Ho faré en solitari i sense cap ajuda, si m'acompanyarà la primera lluna plena d'hivern. Correré tant com les forces em permetin i caminaré el que calgui fins assolir els 100 km.

 
Escrit relacionat:

Comentaris