Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

02/12/18 6 hores de Calella

A aquesta cursa és per anar a posar-se a prova, a compartir quilòmetres amb els amics coneguts i els per conèixer i fer-ho  sota l'acurada organització, que ens cuida i ens anima a fer els que ens agrada, córrer.
Al ser un recorregut d'un quilòmetre i mig, amb anada i tornada pel mateix lloc, fa que sumem voltes, de 3 km, sense ni adonar-nos-en, entre saludar als companys de cursa, encoratjar-nos, esquivar a estones els passejants i tenir la mar al costat, les hores passen ràpides. Quan el cor batega ràpid, fent el que t'agrada, ben acompanyat, tot resulta més senzill.
En quan a la meva participació, molt content. Hagués firmat amb acabar amb 45 km, pensava córrer cinc hores i caminar-ne una, tot va anar millor del que m'esperava, vaig poder córrer les 6 hores, exceptuant els metres en que menjo, bec i/o xerro amb els organitzadors, assolint 49,17 km. En alguns moments vaig acariciar l'idea de superar els cinquanta, però amb les 24 hores d'atletisme, just al cap de dues setmanes, tocava ser conservador i no forçar la màquina, per experiència sé, que les vegades que he apretat més del compte, a les 24 hores ho he pagat car, molt car.
És la novena vegada que participo en aquesta prova i ja tinc ganes que arribi la propera edició. Gràcies amics per fer d'aquesta cursa, tota una festa!
Track garmin connect
Àlbum de fotos de la cursa, de Francesc Flotats

Escrit relacionat:

Comentaris