Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/12/18 Sansiswim La Fosca

Gran ambient, dia de ple sol, bona mar i una setantena de persones per gaudir nedant a la platja de la Fosca de Palamós. En la Sansiswim, travessia no competitiva, organitzada pel club Natació Palamós, de caràcter solidari a favor de PROEM-AID.
Tots els factors per a passar-ho bé hi eren, amics, coneguts i gent per conèixer. Però va ser entrar a l'aigua i al cap de pocs metres trobar-me la primera medusa, una pelagia noctiluca. A la que duia 250 metres, en vaig veure un total de 8, de la mateixa espècie, que són molt urticants, l'última la que va fer que gires, era a l'alçada dels ulls, no és que no es veiessin i es poguessin esquivar, doncs l'aigua era ben transparent, és per la meva sensibilitat a les picades, per la mala reacció que em provoquen al cos.
Vaig girar cua, a contracor, doncs tenia moltes ganes de nedar i l'entorn era ideal, alhora molt content per saber dir prou i evitar mals majors, per prescripció facultativa, si tinc una carícia de medusa, em recomanen que estigui mínim un mes sense anar al mar, per evitar una nova picada, que seria potencialment molt més perillosa que l'anterior, un mes sense mar, és un preu més car que la rabior que fa una picada.
Aquest fet, no va impedir que gaudis plenament de la festa, que és una travessia com aquesta. La propera edició hi tornaré!
Track garmin connect

Comentaris