Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 24/08/18 1 via verda a peu

Arriba el segon tram del repte: 2, 1, 3 vies verdes a peu. És el més curt i alhora el més senzill logísticament.
Seran uns 42 quilòmetres, aniré a buscar fer mínim els 42.195 metres que té una marató. El recorregut és des de Girona fins a Sant Feliu de Guíxols. La logística és simple, com que treballo a Girona ciutat i visc a Sant Feliu de Guíxols, aniré a treballar amb bus i un cop acabi, berenar, canvi de roba i al voltant de les 19 hores a córrer, amb l'última claror del dia i majoritàriament amb la llum del frontal i la tranquil·litat de la nit.
El punt de sortida serà proper a l'estació d'autobusos de Girona i l'arribada a la de Sant Feliu de Guíxols, doncs el bus no deixa de ser el substitut del carrilet que circulava per la via verda on correré.
Aquest tram el faré acompanyat de l'amic i company d'aventures de llarga distància, Andreu Just.
La logística alimentaria, anirà tota carregada a la motxilla que durem a l'esquena, proveint d'aigua a les fonts del camí.
Fer-ho un divendres al acabar la jornada laboral, ho fa una mica més dur i sobretot fa una manera divertida de començar el cap de setmana. La previsió dona pluja durant tot el recorregut, per sort, la pluja només és aigua. No podia ser tant fàcil!
 
Tots els escrits del repte: 3, 1, 2 vies verdes a peu

Comentaris