Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

05/08/18 Voluntari en 77 ocasions

De que serveix haver fet de voluntari en 77 proves. Apart de la satisfacció d'ajudar i intentar ser part de la diversió dels participants, sobretot per aprendre.
El que hi aprenc,  serveix per millorar cara a la propera i a tenir en compte tots els detalls a l'hora de planificar-me reptes autogestionats.
La majoria de proves en que he estat com a voluntari, he estat implicat amb l'organització. Majoritàriament no és durant la prova fer una tasca concreta, que també, sinó de preparar el dia abans o setmanes abans, segons el cas, tots els detalls d'una determinada àrea de la prova, juntament amb moltes altres persones que ho fan possible.
La gran majoria, són proves d'aigües obertes, també hi ha alguna cursa, triatló i aquatló. Habitualment, és on més m'agrada estar i on puc aportar més experiència, les meves tasques són vinculades amb la mar, gestió d'una part de la prova, guiatge des del caiac, avituallaments, coordinació d'efectius marítims, seguiment de la travessia en embarcació o el que calgui, tinc la sort que no em cauen els anells.
M'agrada el fet de treballar multitud d'aspectes, amb diferents persones, amb varis punts de vista, per fer que el dia de la prova tot estigui apunt. Per desgracia, no sempre he encertat. Durant l'esdeveniment sento una gran responsabilitat, per la confiança que fan vers l'organització, totes les persones que hi participen.
Alhora em fa ser més agraït i crític, en les proves en que participo.
Per mi, és la manera més autèntica de viure la meva passió per l'esport. Participar, per gaudir, ser-hi des de dins, per aprendre i crear reptes, per no deixar de somiar. Gaudir, aprendre i somiar, la millor combinació.
Llistat actualitzat amb totes les proves, on he col·laborat fins a dia d'avui.

Comentaris