Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

24/08/18 1 via verda a peu, Girona - Sant Feliu de Guíxols

Surto de treballar i cap a canviar-me de roba, entre que és divendres i que en res estaré fent el que m'agrada, em sento  eufòric.
Trobada amb l'Andreu, a l'estació d'autobusos de Girona, on iniciem el repte. Entre que és  tram urbà, voreres i  semàfors, decidim que fins que no arribem a la via verda, anirem caminant, ens servirà d'escalfament.
Es trepitjar terra i comencem a córrer, fa molta humitat. L'objectiu és haver d'encendre el frontal a Cassà de la Selva, al km 15 i ens ve quadrat, aprofitem per fer la primera parada d'avituallament, menjant el que duem cadascú a la motxilla.
La nit és tranquil·la, podem veure una lluna preciosa, que en dos dies serà plena, alhora els núvols de pluja ens van seguint, tenim ben present les prediccions que donen pluja per aquestes hores.
Parada a Llagostera, al voltant d'una font, per reomplir bidons i estómac. Els núvols ens han tapat la lluna, la xafogor ens fa anar molls tota l'estona.
Al quilòmetre 32, a Santa Cristina d'Aro, mentre fem la darrera parada per menjar, la pluja arriba. Refresca i la sensació és molt agradable, mica en mica, puja la intensitat i abans no ens refredi, cal agafar l'impermeable de la motxilla i seguir amb ell posat, només seran uns dos quilòmetres i deixa de ploure.
Un genoll que es carrega, fa que decidim fer els 10 quilòmetres finals caminant, tampoc tenim presa.
Tot va millor que la previsió més optimista, la bona companyia fa que passin les hores volant i en res ja estem al punt d'arribada, l'estació d'autobús de Sant Feliu de Guíxols, la pluja fa acte de presència de nou, per acomiadar-se de nosaltres.
Tot ha anat rodat, 44.2 km, ha estat una diversió compartida i amb la ment posada a la tercera part del repte, 2, 1 , 3 vies verdes, el tram de Ripoll fins a Sant Feliu de Guíxols, 140 km, però això ja serà una altra història

Track garmin connect

Tots els escrits del repte: 3, 1, 2 vies verdes a peu

Comentaris