Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 15/08/18 Sant Feliu de Guíxols - Olot i tornada, pedalant 200 km, per les vies verdes

Hi ha recorreguts que no em canso de fer i en forma de repte, prenen sempre un nou al·licient.
El desafiament és molt senzill d'explicar, anar per les vies verdes des de casa, Sant Feliu de Guíxols, fins a Olot i tornar pel mateix camí, pedalant 200 quilòmetres.
El recorregut el conec més que de sobres, tot just fa un mes el vaig fer a peu, des d'Olot fins a la costa, 100 km corrent, caminant i a estones arrossegant-me i la revetlla de Sant Joan, vaig fer el mateix recorregut ciclista dintre l'IronGuíxols'18, el meu IronMan casolà.
És un repte perquè costarà, seran entre 12 i 14 hores, depèn de com em senti el dia en qüestió i del desgast que em faci la calor, damunt la bici estaré entre 11 i 13 hores.
Alhora és un premi, poder pedalar, pràcticament de sol a sol, tot el dia per fer una de les coses que més m'agraden, fer bategar el cor ràpid pedalant. Passar tota la jornada fent, el que a un li ve de gust, és un veritable luxe.
Ho faré, com faig habitualment els reptes, en solitari, sense cap assistència, ni ajuda. L'aigua la prendré de les fonts del camí, el menjar, el que dugui a sobre per entre hores i pels àpats  em pararé als bars que hi ha al voltant de la via verda.
Vaig fer per primera vegada aquest repte, el 2007 i tot i haver-ho fet un munt de vegades, em segueix planejant l'incertesa de si ho aconseguiré o no, el que no tinc cap dubte és que m'ho passaré bé, molt bé!


Escrit relacionat:
Crònica del repte

Comentaris