Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

15/08/18 Sant Feliu de Guíxols - Olot i tornada, pedalant 200 km, per les vies verdes

Inicio el repte al cap de poc de sortir el sol, a les 7:15, en solitari. Tinc moltes ganes de pedalar i pedalar, sense més, això és el que faig, no em marco cap fita a nivell de temps per aconseguir-ho.
Com sempre, no porto música, m'agrada sentir el cruixir del terra pel pas de les rodes de la bicicleta, poder escoltar la natura que m'envolta i deixar volar lliures els pensaments, fent que les sensacions flueixin.
L'itinerari el conec de sobres, cosa que m'ajuda i em perjudica. M'ajuda perquè sé on parar a menjar i a on trobaré una font i alhora sé el que em queda de pujada, quin tram es fa més o menys pesat, no em puc enganyar, seria com fer trampes al solitari.
La calor em respecta, en fa, la pròpia d'un quinze d'agost, és de bon portar. Físicament estic bé i mentalment em sento, sense voler ser pedant, invencible, perquè sé que vull i puc, que costarà, que es cansat i dur, però vull i puc fer-ho.
No forço el ritme, tot i que en els trams de baixada i plans, moc les cames amb alegria.
Hi ha dies que tot surt rodat. En unes 13 hores i 11 minuts estic a casa, acabo amb les cames toves i el cull madur per pedalar tantes hores, al mateix temps estic molt content, m'ho he passat genial. Tenir tot el dia per fer el que t'agrada, en aquest cas, pedalar, sense més maldecap que anar menjant i omplin d'aigua, fa que la felicitat viatgi a ritme de pedal.
Track garmin connect

Escrit relacionat:
Presentació del repte

Comentaris