Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 16-17/12/17 24 hores d'atletisme

Per setena vegada estaré a la pista d'atletisme de Can Dragó per fer les 24 hores en categoria individual. Encara falten mesos, però aquest tipus de prova es comencen a viure des de molt temps abans.
La vaig fer per primera vegada el 2010, la gran diferència es que aquell 2010 estava molt neguitós pensant el que em depararia aquesta prova, ara no estic nerviós, l'espero com l'excursió de final curs, amb molta il·lusió.
Diuen que la primera vegada es va a una cursa per la novetat i les demés per millorar la marca, en el meu cas, mes enllà de sumar un repte mes de 100 km i d'estar en moviment les 24 hores, no aspiro a mes.
En realitat no hi vaig per la part esportiva, que està molt bé per tots els que ens va l'ultrafons i les proves dures a nivell físic i mental. Hi vaig perquè es una festa, en que hi van un munt d'amics, dels que ens apassiona desafiar-nos a nosaltres mateixos, hi van d'altres que no conec, que viurem junts hores i hores i forjarem amistat, compartirem pista amb atletes d'elit, atletes que tenen rècords de la modalitat en diferents països, en pocs esports pots estar de tu a tu amb esportistes de primer nivell, es com si els futbolistes que guanyen milions estesin jugant amb els fan esforços econòmics per poder jugar cada setmana.
I tot amanit per la magnifica organització de corredors.cat, que cada any es superen i ens sorprenen gratament, amb ells només ens hem de preocupar de moure les cames i anar endavant, sempre endavant.
En el moment de fer aquest escrit es estiu, falten quasi cinc mesos per les 24 hores d'atletisme i ja començo a somiar despert!
Cròniques d'anteriors participacions: 2010, 2011, 2012, 2013, 2015 i 2016.
Mes informació: 24 hores d'ultrafons en pista


Entrades relacionades:
10/12/17 Menys d'una setmana per les 24 hores d'atletisme
16-17/12/17 24 hores d'atletisme

Comentaris