Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/07/17 Marnaton de Sant Feliu de Guíxols

La Marnaton de Sant Feliu de Guíxols, es la de casa, per ser on visc i el tram de la Costa Brava que mes conec,  l'he nedat de dalt a baix, navegat en caiac en multituds d'ocasions i pedalat mes vegades de les que puc recordar per la carretera que voreja la mar, descobrint-ne i gaudint dels racons i  raconets.
En aquesta ocasió la Marnaton tenia un recorregut molt atractiu, a mes de la clàssica que ressegueix la costa Guixolenca, de 6 km i el curt fent la Punta de Garbí de 1,5 km , hi havia el de Tossa de Mar a Sant Feliu de Guíxols de 12 km.
Tot plegat recaria d'una complexa organització, no es gens fàcil quadrar-ho tot i que tot surti segons el planificat, la tempesta del divendres i la mar una mica moguda, no presagiaven el millor.  El dissabte, tot va sortir rodat, gràcies a la gran feina que hi ha al darrera cada esdeveniment.
A Marnaton, hi ha un Coreteam, un grup de persones que estan entre els organitzadors i els voluntaris. Un gran equip que travessia rere travessia, va demostrant la seva professionalitat, entre ells tinc la sort de ser-hi, cadascú amb una funció especifica i alhora capaç de donar un cop de ma al company quan li cal, un grup de persones que pensen en que li cal al nedador per tenir una experiència esportiva segura i divertida, perquè desafiar-se a un mateix, compatir contra el crono, no està renyit en passar-ho bé.
La mar es un element en constant moviment, que fa molt complexe un esdeveniment, des de dins Marnaton, tinc la sensació que el difícil es fa fàcil.

Comentaris