26/07/17 Setè aniversari del bloc

Set anys! Com passa el temps, aquest bloc n'es testimoni silenciós i ple de paraules que parlen sensacions, reptes,  aventures i projectes.
Egoistament parlant, el que mes m'agrada del bloc, es que m'ajuda a tenir  les coses clares, no es el mateix fer un repte que  explicar-lo, cal posar les idees en ordre i buscar els mots que transmetin el que he viscut. Sense exageracions, ni omissions que canviïn el significat. Alhora em serveix com a quadern de bitàcola, quan em cal, hi entro per buscar-hi experiències anteriors, d'aquesta manera el record es mes intens i m'ajuda a reviure situacions que la memòria sempre endolceix.
Aquest bloc te una peculiaritat no buscada i que em fa molta gràcia, es que el dia de l'aniversari del bloc es el dia del meu sant i el dia en que vaig activar el domini, que seria com el sant del bloc, es el dia del meu aniversari, d'aquesta manera bloc i autor celebrem les mateixes dates.  
En aquests temps que sembla que només compte la immediatesa de les xarxes socials, en les que m'agrada estar-hi present i tenir el contacte amb persones que m'acompanyen en aquest trajecte, el bloc segueix ben vigent i en bona salut, m'agradaria poder escriure mes entrades, però les obligacions i viure experiències es el primer.
Donar-vos les gràcies, a tots i cadascú de vosaltres que amb cada visita, cada m'agrada, cada tuït, cada comentari dins i fora d'internet, em doneu suport. Moltes gràcies amics!
https://www.facebook.com/Ultraquim https://twitter.com/Ultraquimhttps://www.instagram.com/ultraquim/

Cap comentari :

Publica un comentari

Moltes gràcies per comentar!