Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

31/12/16 VI Travessia dels Nassos

Com ve sent tradició des de fa 6 anys, acomiadem l'any des del mar.
Com en el 2013, ens hi acompanya l'amic Jorge Perez i comptem amb el suport de Monica Campaña. 

Anem a pell, la mar es troba a 15.4 C. La nostra intenció al igual que el 2015, és fer 10 metres per cada dia que ha tingut l'any, al ser de traspàs, 3.660 metres.
Sortim nedant de Sant Pol, a les 10 del matí, el sol no està encara ben amunt.  Als 800 metres, no! merda! veig una medusa, una Pelàgia noctiluca, em ratlla una mica, per sort no en veure cap més en el que queda de nedar.
Anem un xic més enllà de la Punta de Cala Pedrosa, sense excedir els 30 minuts en l'anada, per poder estar en una hora de nou al punt de partida, per seguretat. A la que comencem el retorn, trobem una persona pescant, paro per veure per on passar, mentre ho faig, noto un lleugera carícia a l'esquena, les meduses s'han acomiadat de mi, pel que fa al 2016, per sort no és res, una mica de picor els dies següents i poca cosa més.
Un cop som al punt de partida, retornem a la Punta d'en Pau per sumar metres. Poc abans d'acabar en Sergi porta uns 3.800, diu que ja que hi és, farà els 4.000, doncs m'hi apunto, en Jorge surt, és molt més ràpid que nosaltres i ha anat al nostre ritme, amb el gran desgast que té fer-ho, per nedar en aigües fresques cal fer-ho anant cadascú a una punta de gas respecta al seu ritme còmode, anar per sota et congela.
Acabo els últims minuts amb sensació de fred, fent platja amunt i avall, fins a completar els 4.000 metres en 1:28'.

Com no podia ser d'altre manera acabem al voltant de taula, amb un cafè amb llet ben calent. Bons amics al voltant de taula, amb vistes i gust de mar, gran manera d'acabar el 2016,
Track Garmin Connect
Cròniques edicions anteriors: 2011, 2012, 2013, 2014 i 2015

Comentaris