Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/12/16 6 hores de Calella

Foto de Francesc Flotats
Per setena vegada participo en aquesta prova que és tant senzilla d'explicar com difícil de realitzar. Es tracta de córrer 6 hores en un circuit d'un quilometre i mig d'anada i el mateix de tornada, un circuit de tres quilòmetres, fent tanta distància com es pugui.
No sé si he fet millor o pitjor marca que altres anys, no em penso molestar a mirar-ho, el que m'importa són les sensacions que he viscut.
He tingut un xic de fred durant uns minuts, en els dos petits ruixats que han caigut, també  calor per la humitat que hi havia.
He patit molèsties al genoll, que m'han fet caminar, alhora, les molèsties, han fet que les estones que podia córrer les  visqués intensament.
He gaudit de córrer unes quantes voltes acompanyat de l'amic Pere i he disfrutat d'anar-me creuant amb els companys de cursa. Per mi l'encant de la cursa és aquest, compartir.
Compartir passió per córrer llarga distància, ja amb els organitzadors, la Nuri i en Joan, com diuen ells és una cursa per gent encantadora, ells els primers, juntament amb els voluntaris que hi col·laboren, fent-nos sentir en família,  passant per tots els que hi participen, no  escriuré tots els noms, no voldria deixar-me'n cap.
Compartim molt, des de les ganes de superar-nos, a confidències a ritme d'esbufec, ens intercanviem paraules d'ànim i també alguna que altre ximpleria per fer riure.
Al acabar, anem a dinar junts, inclús hi ha un sorteig de regals varis, si es que ens mimen a més no poder.
Un cop a taula, seguim compartint, com en les bones converses, es parla poc del que s'ha fet i es posa fil a l'agulla per tot el que ens queda per fer.
Track garmin connect
Àlbum de fotos realitzat per Francesc Flotats

Entrada relacionada:
Proposta pel 04/12/16 6 hores de Calella

Comentaris