Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/12/16 V Copa Nadal Ganxona

Cinquena edició de la nostra particular Copa Nadal.
El sol està una mica tímid, la mar encalmada, l'aigua a 14.9C i la temperatura exterior al voltant dels 9C. La veritat és que em fa mandra nedar, la bona companyia ho fa tot més senzill.
Som quatre i en realitat cinc. En Maxi que ha nedat les quatre edicions anteriors juntament amb en Sergi i el que escriu, es troba a l'Argentina, però el tenim ben present, és com si hi fos. Al igual que altres anys hi ha en Manolito i en Josep Maria.
L'avantatge d'anar a nedar amb en Sergi, és que com ell entra en un vist i no vist, no cal pensar gaire, només seguir-lo.
Els quatre anem a pell. El cel enteranyinat, fa que el sol no acabi d'arribar a escalfar les nostres esquenes. Nedem molt còmodament, entre peixos que s'aparten al nostre pas i passejants del camí de ronda, que ens observen mentre nedem.
Anem fins la punta d'en Pau i de nou cap a la platja de sortida, no sense abans parar a fer fotos i riures dins la mar que tant ens captiva. Estem dins l'aigua 29 minuts, nedant 1.060 metres, ni pocs ni molts, els necessaris per gaudir i divertir-nos.
Track Garmin Connect
 
Escrits de totes les edicions de la Copa Nadal Ganxona

Comentaris