Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/12/16 100X100 - 100 series de 100 metres nedant al Masnou

Fer un 100X100, 100 series de 100 metres en piscina, és com una marató corrent, n'he fet, sé que puc fer-ho, però mai li perdo el respecte.
Estem al Masnou entre amics, des de l'organització, fins els participants, estem dividits en diferents carrils segons ritme. Estic al de 2'15", que vol dir que cada 2'15" es dona la sortida a una serie, el temps que sobra és el que tenim per descansar. El repte està dividit en 5 blocs, amb 5 minuts descans entre cadascú d'ells.
Al nostre carril comencem 6, acordem fer relleus del que va al davant marcant ritme, l'amic Sergi trenca el gel i fa el primers 1.000, a mi em toquen els segons, acabo el bloc, amb sensacions molt dolentes. Em falta confiança amb mi mateix, entre que porto mesos en que no nedo més de 3.800 metres seguits i que no m'acabo de concentrar en nedar, penso en plegar, penso que avui no és el meu dia, no em veig acabant.
Es d'agrair que les parades entre blocs són 5 minuts de rellotge, prou temps per beure i menjar, sense refredar massa la musculatura.
Segon bloc, el nedo, amb les mateixes sensacions que el primer, cap al final, agafo la determinació, que sigui el cos qui decideixi, mentre el cos aguanti, toca nedar.
Tercer bloc, el pensament es concentra en fluir dins l'aigua i tot va com una seda, els segons mil em toca anar al davant de nou. En Jorge ens acompanya una estona i els riures envaeixen el carril.
El quart bloc, passa volant, millor que el primer, les males sensacions, s'han reconvertit en disfrutar del que estic fent. Duc el "current", banyador de neoprè que m'aixeca les cames i l'esquena no es carrega, noto el cansament i alhora em sento millor que fa 5.000 metres.
El cinquè bloc, l'enceto anant els 1.000 davant, al carril només som tres, dels que hem començat en Sergi, que al final està 4.000 metres tirant del grup, el que escriu i un nedador despenjat d'un grup més ràpid, que no dona  relleu. L'última serie, el cor se'm dispara, arriben els darrers 25 metres, deixo espai al Sergi, que acaba a papallona i en el meu cas,  en un esprint donant-ho tot.
Tracks garmin connect blocs: I, II, III, IV i V, no hi ha totes les series, doncs em despistava a l'hora d'encendre el rellotge.

Comentaris