Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 20/08/16 Segon IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

Fa dos mesos no ho vaig aconseguir, aquest dissabte tornaré a intentar fer el segon IronMan del repte 7 IronMans del dret i del revés.
L'ordre escollit, és pedalar 180 km, nedar 3,8 km i acabar amb la marató, 42,2 km a peu.
Els tres circuits, com no podia ser d'altre manera en una prova casolana, tenen inici i final a on visc, que és on faré les transicions.
Pedalaré amb bici de carretera, el circuit serà sortida de Sant Feliu de Guíxols, per Sant Miquel d'Aro fins arribar a Llagostera, uns 20 km +/-, per fer Llagostera - Caldes de Malavella - Cassà de la Selva i tornada pel mateix lloc, 5 vegades fins fer-hi 140 km, que sumats a l'anada de 20 km i tornada pel mateix lloc, completaran els 180 km. Crec que serà un recorregut relativament tranquil en quan a trànsit per ser el mes d'agost.
La natació serà en piscina, no per estat del mar, sinó per calor, serà en les hores de màxima incidència solar, ja tindré prou sol a la bici i a peu. Serà a la piscina on habitualment entreno, de 25 metres, fins completar els 3,8 km.
El tram peu, l'iniciaré a Sant Feliu de Guíxols, per la via verda que va fins a Llagostera i tornada, fins completar els 42,2 km. Al principi, per la calor, crec que correré poc, espero poder trotar quan refresqui.
La logística alimentaria és simple. En bici, duré part del menjar a sobre i a mig matí, pararé a fer un bon esmorzar, un entrepà de llom i a reomplir el menjar que duc al damunt, a casa de la mare a Llagostera.
El dinar el faré a Sant Feliu de Guíxols, macarrons, repartits en dos ingestes, abans i després de nedar.
En el tram a peu, duré motxilla amb el menjar a sobre i aprofitaré a reomplir novament a Llagostera.
A més de l'entrepà de llom per esmorzar i el macarrons per dinar, duré a sobre plàtans, barretes de cereals i pa de motllo amb crema de cacau, aliments que sé que em funcionen molt bé i que són els que faig servir habitualment, tot plegat combinat amb algun gel.
En quan a la beguda, serà aigua de les fonts del pobles que passi, amb pastilles per fer-ne beguda isotònica. I un bitllet de 20 euros, per si em ve de gust parar a comprar alguna beguda fresca.
La previsió és la d'un dia de ple agost, per això em dosificaré al màxim. Potser no ho aconsegueixo, el millor és que cada repte que preparo em fa somiar despert. Quan em diverteixo pel camí, arribar deixa de ser important.

Entrada relacionada:
Presentació repte: 7 IronMans del dret i del revés

Comentaris