Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 13-14/08/16 24 hores solidàries de natació

Arran la crisi dels Refugiats a Europa i la situació humanitària crítica, l'amic Maxi Gonzalez, que a més d'estar apuntat com a socorrista voluntari per Lesbos, ha promogut aquest esdeveniment solidari per recaptar fons per una gran causa. Que millor que poder aportar la nostra gota d'aigua, en aquest mar de la solidaritat, fent el que ens agrada nedar, fent relleus durant les 24 hores de Natació Continua, que es durà a terme a la piscina municipal de Prades (Tarragona)
Podem nedar i fer l'aportació econòmica voluntària, en una urna cedida per Proactiva i comprant samarretes de Proactiva Open Arms, facilitades per la pròpia ONG.
Hi haurà una classe de zumba el diumenge d'11 a 12, inflables pels nens, servei de cafeteria i de ben segur que conforme s'acosti el dia, s'aniran afegint activitats.
Les 24 hores solidàries de natació són a favor de l'ONG Proactiva Open Arms, originària de Badalona, destinada al salvament de vides humanes al mar. La seva missió principal és l'ajuda als refugiats, principalment sirians, que diàriament intenten arribar per mar a Europa.
En el meu cas hi seré fent la meva aportació, ajudant en el que calgui i nedant en horari nocturn, al ser una piscina descoberta, crec que serà tot un repte i una gran experiència compartida amb part de la família d'aigua.

Comentaris