Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

27/08/16 Llagostera - Caldes de Malavella - Cassà de la Selva - Llagostera en btt

Explorar nous camins sempre és gratificant.
Han inaugurat un tram de via verda de Cassà de la Selva a Caldes de Malavella, la ruta termal. He pogut fer un recorregut, gens difícil i alhora que m'ha il·lusionat molt. Unir amb btt per camins, Llagostera - Caldes de Malavella - Cassà de la Selva - Llagostera.
L'inici de la ruta l'he situat a l'antiga estació de tren de Llagostera, agafant la via verda, en pocs centenars de metres, agafo el camí que està marcat per la ruta de l'Ardenya, la ruta és molt cicable, només té uns 700 metres, de camí un xic punyetero, res difícil, cal rodar amb atenció a les pedres i a les arrels, a partir d'aquí la pista és ample, només cal anar seguint les indicacions de la ruta.
A la que estic a l'urbanització Aigües Bones, enseguida veig els indicadors per seguir la ruta termal, també podria seguir fins a Caldes, en el meu cas faig camí cap a Cassà de la Selva, la ruta té el paisatge que més m'agrada, boscos, camps, masies i granges, mentre rodo per camins de terra, ho miro amb ulls de primera vegada, sabent del cert que és el primer cop de molts que rodaré per aquí, sense ni adornar-me'n, estic a la via verda, el camí enllaça a uns 3 quilòmetres del poble de Cassà.
A partir d'aquí rodo per les vies verdes, en un camí pràcticament recta, fins arribar de nou a l'antiga estació de Llagostera.
No han estat ni 22 quilòmetres, que ben aviat espero tornar a repetir. Un recorregut amb poc més de 200 metres de desnivell acumulat i de molt bon fer.
Track garmin connect

Comentaris