Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 26/03/16 12 hores pedalant

12 hores pedalant amb la bicicleta de carretera en un recorregut d'uns 7,5 km +/-, fent el trajecte d'anada i tornada pel mateix tram, 15 km +/- cada volta.
Ho faré en una carretera no massa transitada, amb un voral prou ample i  poc desnivell, cada volta seran uns 130 metres positius i uns 130 metres negatius. L'inici és a Cassà de la Selva (Girona), just la rodona on passa la via verda, fins a la rodona de l'entrada de Caldes de Malavella (Girona).
El punt de suport logístic amb material, menjar, beguda i tot el necessari, estarà on aparqui el cotxe. La ruta passa aprop dels lavabos públics que hi ha Cassà de la Selva, per poder-ne fer ús.
El repte el podria fer en un recorregut molt més llarg, però com que m'agrada molt la part de desafiament mental, ho faré fent voltes, així serà més dur i alhora més senzill d'organitzar.
Aquest dissabte, segons dades oficials el surt sortirà a les 6:34 i s'amagarà a les 19:08, fet que em dóna marge per fer les 12 hores, un cop engegui el gps el temps ja no s'aturarà, tot i que jo si que ho hauré de fer, per canvi de roba, menjar i omplir els bidons de líquid, intentaré parar el menys temps possible, per acumular el màxim de quilòmetres.
Tinc l'objectiu de fer més de 200 quilòmetres, a priori sembla fàcil, fent una mitjana de 16,7 km cada hora surt, cal tenir en compte les parades, que físicament el cos respongui i que el cap aguanti. 200 km, són 14 voltes, que vol dir passar 28 vegades pel mateix tram de carretera i acumular 1.820 m+.
No sé si aconseguiré o no, en realitat no importa gaire, l'important és divertir-me i aprendre de l'experiència.


Entrada relacionada:
26/03/16 12 hores pedalant 

Comentaris