Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

05/03/16 Travessia Cap de Vol, sis anys després

Foto i muntatge de Jorge Perez
Fa sis anys, el 08/03/10, va haver-hi una gran nevada i just el dia 13/03/10 vam fer una de les nedades que recordo amb més estima.
Era en l'època en que hi havia apassionats del nedar per nedar, com els amics Dani i Paco, mitjançant el seu espai web, Esport Empordà.  dedicaven els seus esforços a organitzar travessies i a convèncer a d'altres amics que desinteressadament ens acompanyaven en caiac i amb embarcacions. 
56 nedadors  ens vam apuntar prèviament a la travessia. Dels quals a la sortida, sinó recordo malament, érem uns vint i pocs, dels quals només 13 varem nedar, tot i que el recorregut originari era en sentit nord des del Far de S'Arenella, per les condicions de la mar, varem optar per fer-la sentit sud, fins a Port de la Selva.
La nedada va ser èpica, aigua un xic per sota dels 12 graus, només van ser 2.300 metres, que em van omplir la memòria de grans imatges. Al respirar cada tres braçades, podia veure com les onades venien per l'esquerra i delitar-me per la dreta, amb el paisatge inusualment nevat, de la Mar d'Amunt.  Mentre observava els moviments de la mar, en el puja i baixa constant dels 11 caiacs que ens acompanyaven.
Li tinc especial estima, perquè aquell 13 de març, em vaig adonar que per molt que diguin que no, quan creus que si, cal seguir endavant, sempre endavant amb el que  digui el cor i creient en un mateix.
Tots varem nedar amb neoprè. Per rememorar aquesta fita, volia nedar sense. En aquest 2016, per motius d'agenda, ho hem fet el 05/03, no hi érem tots els que ho vam fer, tot i que la seva essència la teníem present a cada braçada. Tot i la previsió de mal temps, tenim una bona finestra  per nedar i gaudir, aquest cop a 13.5C i mar bastant tranquil·la.
Han estat 50 minuts, sentint la sal a la pell, mentre el sol ens obsequiava amb la seva presència, gaudint la màgia de la mar, que et fa passar del pensament d'avui no aconseguiré a la sensació de que em puc menjar el món i fer postres.
Track Garmin Connect

Comentaris