Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/03/16 12 hores pedalant

2 graus de temperatura que s'accentuen per una boira pixanera que cala la roba i entela les ulleres, així va ser la primera hora i mitja del repte, molt dura, per si no era prou dur pedalar 12 hores en un trajecte de 7,5 km, fent anada i tornada per allà mateix, 15 km per volta.
Quan marxa la boira queda un dia espectacular de primavera, amb un vent, de 15 a 20 km/h, que no deixa d'acompanyar-me en tota la jornada. Adapto l'estratègia, faig les pujades a ritme tranquil per no fondrem, les baixades les aprofito al màxim agafant-me a la part baixa del manillar,  tot plegat fa que pedali tota l'estona.
Les voltes van succeint. A cada volta he anat passant per on tenia tot el material, és a dir, on hi ha el cotxe aparcat, hi paro en funció de les necessitats, ja sigui per omplir bidons, canvis de roba i segueixo la pauta de no passar més de dues hores sense menjar.
De no sentir-me les mans ni els peus, durant les primeres hores, passo a anar amb màniga curta amb armilla paravent, a la part central del dia.
Tot i només haver pedalat en el que portem d'any,  605 km entre btt i carretera, repartits entre 14 sortides.  Em sento fort i em trobo molt bé durant tot el repte, exceptuant la picor a l'esquena per una carícia de medusa de fa dos dies. Mentalment tinc la sensació de ser invencible. Tenia moltes ganes de rodar amb la bicicleta de carretera i ho estic disfrutant. Mentiria si digués que no hi ha hagut moments dolents, per sort, han estat  de bon portar.
Durant tot el repte, tinc  els 200 km a l'abast. Al final de la volta 14, quan ja els tinc fets,  queden 30 minuts, avanço 15 minuts i reculo, per no acabar massa lluny del cotxe. Apreto fins aconseguir veure en el gps els 216 km. Segueixo pedalant, segons abans de parar apareix 217 a la pantalla. Genial!
En quan a la bici, un petit problema amb l'ajustament de canvi, ha fet que saltes la cadena en pinyons grans i plat petit, fent que no m'aixeques a pedalar en les pujades. El millor és que duc rodes massisses Tannus, fa que no hagi de patir pel meu anterior taló d'Aquiles, les punxades.
El repte en números: 12 hores pedalant, 4 litres de beguda isotònica, 1 litre d'aigua, 4 entrepans de pa de motllo amb crema de cacau, 3 plàtans, 1 entrepà de pernil, 2 gels, 2 barretes, 4 canvis d'equipació, 2 graus temperatura mínima, 20 graus de màxima, 217 km pedalats ( 215,28 km segons garmin connect), 1.591 metres positius, 1.608 metres negatius, 14 voltes i mitja, 28 vegades i mitja fent el mateix recorregut.
Track Garmin Connect

Entrada relacionada:
Repte pel 26/03/16 12 hores pedalant

Comentaris