Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

20/03/16 Cinc hiverns nedant a pell

Cinc hiverns nedant a pell i tot gràcies al neoprè. Si, nedo a pell, perquè al seu moment vaig nedar amb neoprè. 
El juny del 2009 quan vaig començar a anar més enllà de les boies de platja, va ser per la seguretat i tranquil·litat que m'aportava dur el neoprè. Quan va acabar l'estiu tenia clar que volia seguir nedant i aquesta passió ha fet que des que vaig iniciar l'aventura de nedar en aigües obertes ho hagi fet, pràcticament, tots els mesos des d'aquell juny del 2009. 
El novembre del 2011, per satisfer la meva inquietud, vaig començar a nedar a pell, obrint un camí que a dia d'avui ja és una manera de gaudir la mar, sentir-la a la pell. La sensació de llibertat que em dóna nedar a l'hivern al mar i el fet d'estar en comunió amb la natura, és genial. 
En el 2014 i en 2015, he fet servir un dia per any el neoprè, un per meduses i l'altre per motius de seguretat. Aquest 2016, me'l posaré les vegades que cregui convenient, sigui cap o moltes, és igual, l'important és gaudir de la passió de les aigües obertes. 
El millor d'aquest recorregut és el que he après del medi i de la meva adaptació al mateix. Entrar al mar, un dia com avui amb l'aigua a 13,1C, fa mandra i les primeres braçades costen, l'il·lusió per nedar fan superar qualsevol barrera. 
M'ha ajudat a coneixem, a superar pors i sobretot nedar a pell, m'ho ha fet passar molt bé. 
Sóc conscient de les meves limitacions i no pretenc superar cap límit, ni marca, amb divertir-me i sentir-me lliure nedant, en tinc més que suficient.

Comentaris